Solitus voor particulieren

Solitus Financiële Diensten bv staat voor onafhankelijk persoonlijk verzekeringsadvies voor een onbezorgde toekomst. Prettig leven begint bij een gezonde financiële situatie. U wilt zeker weten dat financiële beslissingen u de gewenste zekerheid opleveren. Solitus Financiële Diensten bv helpt u de juiste keuzes te maken op basis van persoonlijk en vakkundig advies. In iedere fase van uw leven.

Wij leren u graag kennen

Standaardoplossingen bestaan niet. Althans niet, als het om verzekeringszaken gaat. Voor de beste adviezen leren wij u graag persoonlijk kennen. Dat begint met een goede inventarisatie, waarin we uw wensen en onze aanpak doornemen. Welke financiële risico’s loopt u? Wat zijn uw wensen? Aan de hand van uw input adviseren wij u vervolgens tot in detail over de meest geschikte oplossing. En helpen u desgewenst bij de uitvoering ervan. Een prettig idee.

Schadeverzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade, in welke vorm dan ook, is niet altijd te voorkomen. Risico’s afdekken kan gelukkig in veel gevallen wel. Staat u op het punt één of meer particuliere schadeverzekeringen af te sluiten? Bijvoorbeeld een inboedelverzekering of autoverzekering? Of vermoedt u, dat u over- of onderverzekerd bent of dat u teveel betaalt voor uw huidige verzekeringspakket? Solitus Financiële Diensten bv onderzoekt, adviseert en bemiddelt bij onder meer:

Verzekeringen waarmee u bezit of vermogen beschermt, zoals auto-, woonhuis- en inboedelverzekeringen, maar ook bijvoorbeeld rechtsbijstands-, reis- en ongevallenverzekeringen.
Aansprakelijkheidsverzekeringen: verzekeringen waarmee u vermogen beschermt tegen aanspraken van derden, zoals een aansprakelijkheidsverzekering particulieren.

Hebt u een andere vraag? Neem contact met ons op of klik op onderstaande link voor onze zakelijke producten en diensten.

SOLITUS VOOR BEDRIJVEN