Solitus voor bedrijven

Solitus Financiële Diensten bv staat voor ondernemen met hart voor de zaak en oog voor de realiteit. Ondernemerschap is mensenwerk en gaat gepaard met uiteenlopende uitdagingen… risico’s. Wat doet ú met die risico’s? Hoe waarborgt u continuïteit? Hoe bindt u de juiste mensen? Wat, als het even iets minder gaat of u schade loopt? Basale vragen waar u wel een antwoord op, maar geen omkijken naar wilt hebben. Solitus Financiële Diensten bv biedt de antwoorden en de rust die u zoekt.

Vakkundig advies - persoonlijke benadering

Bij Solitus Financiële Diensten bv kunt u rekenen op professionaliteit en vakkundig advies. Uw wensen en bedrijfsdoelen, onze kennis en ervaring, een persoonlijke benadering en korte communicatielijnen vormen samen de fundamenten voor een duurzame relatie. Ook daar kunt u van op aan.

Zakelijke schadeverzekeringen

Uw ondernemerschap gaat gepaard met risico’s. Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen, is het nodig de gevolgen van bepaalde onvoorziene gebeurtenissen te verzekeren. Bijvoorbeeld eventuele materiële schade als gevolg van brand of inbraak. Of de juridische kosten die u maakt, wanneer u of uw bedrijf aansprakelijk wordt gesteld voor schade. En wat gebeurt er, wanneer één van uw medewerkers langdurig door ziekte wordt geveld?

Met de juiste bedrijfsverzekeringen voorkomt u hoge kosten die uw bedrijfsvoering ernstig in gevaar brengen. Maar ziet u door de bomen het bos nog? Welke dekking heeft u echt nodig? Hoe maakt u de afweging welke risico’s u zelf draagt en welke niet? En bij wie welke aanbieder bent u het beste af? Solitus laat u de bomen én het bos zien.

Maatwerk advies

Bij Solitus is advies altijd gebaseerd op uw specifieke bedrijfssituatie en -plannen. We brengen exact voor u in kaart welke risico’s er zijn, welke dekking noodzakelijk en welke gewenst is en aan welke overige voorwaarden uw verzekering moet voldoen. Op basis hiervan stellen we voor u een complete verzekeringsoplossing samen. Deze geeft u de zekerheid dat u niet dubbel, of zelfs onverzekerd bent. Wij zoeken naar de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding die volledig past bij uw onderneming én uw manier van ondernemen.

Hebt u een andere vraag? Neem contact met ons op of klik op onderstaande link voor meer informatie over onze particuliere producten en diensten.

SOLITUS VOOR PARTICULIEREN